Keurmeester opleiding

Keurmeester opleidingen

Keurmeester Landbouw- Tuin en parkmachines
Word bijgeschoold t.b.v. het keuren van landbouw, tuin- en parkmachines volgens de wettelijke eisen zoals opgenomen in de Arbowet en onderliggende besluiten en regelingen en de Wegenverkeerswet.
Keurmeester Groot Materieel
Word bijgeschoold t.b.v. het keuren van Grootmaterieel volgens de wettelijke eisen zoals opgenomen in de Arbowet en onderliggende besluiten en regelingen en de Wegenverkeerswet.

Word bijgeschoold t.b.v. het keuren van (complexere) elektrische apparaten volgens de wettelijke eisen zoals opgenomen in de Arbowet en onderliggende besluiten en regelingen en de Wegenverkeerswet.

Keurmeester Mobiel Intern Transport
Word bijgeschoold t.b.v. het keuren van mobiel intern transportmaterieel volgens de wettelijke eisen zoals opgenomen in de Arbowet en onderliggende besluiten en regelingen en de Wegenverkeerswet.
Keurmeester klein elektrisch gereedschap
Word bijgeschoold t.b.v. het keuren van klein elektrisch gereedschap volgens de wettelijke eisen zoals opgenomen in de Arbowet en onderliggende besluiten en regelingen en de Wegenverkeerswet.

VA-keur com-keur vca keuring

Keurmeester opleiding

Kader biedt verschillende praktische Keurmeester opleidingen. De Keurmeester opleiding geeft inzicht in de te hanteren wet- en regelgevingen. U krijgt uitgebreide praktijkoefeningen om de keuringen te verrichten. Kader biedt een herinstructie en drie verschillende Keurmeester opleidingen om u te specialiseren in (elektrische) gereedschappen.

De Keurmeester cursus wordt aangeboden in Dalfsen of Heukelum.

Goed om te weten

Wilt u als mechanisatie- of intern transportbedrijf de verplichte veiligheidskeuringen op arbeidsmiddelen en machines kunnen uitvoeren onder het zogenaamde VA-keur? Kader ondersteunt u bij de opzet, implementatie en onderhoud richting het VA-keur en de onderdelen hiervan.

Zonder het VA-keur zijn de keurmeesteropleidingen niet toegankelijk.