Opleidingen

Masterclass Veiligheidscultuur en Veiligheidsgedrag

Vanaf 5 juni vinden onze opleidingen en trainingen weer fysiek plaats.
4 lesdagen
2.195,- euro per persoon exclusief btw.

Leer de veiligheidscultuur binnen uw organisatie kennen én veranderen! Ontvang tools om veiligheidsgedrag van hoog tot laag in de organisatie te begrijpen en te beïnvloeden.

Een sterke veiligheidscultuur kan alleen gehaald worden, wanneer er aangestuurd wordt op veiligheidsgedrag. Een werknemer die zich bewust is van bepaalde risicovolle handelingen gedraagt zich heel anders dan een werknemer die zich hiervan niet bewust is. Het is van belang dat in iedere laag van de organisatie bewustwording plaatsvindt. De organisatie moet een gedeelde overtuiging hebben dat veiligheid belangrijk is, maar hoe doe je dat?

Masterclass Veiligheidscultuur en Veiligheidsgedrag

De Masterclass Veiligheidsmanagement & Veiligheidscultuur is sterk gefocust op technieken voor een duurzame gedragsbeïnvloeding met veiligheidsbewustzijn als fundament. Zelfkennis, een positieve veiligheidsattitude, leiderschap en effectieve communicatie zijn hierbij onmisbaar. Het programma bestaat uit psychologische experimenten, filmmateriaal en discussies over de optimale toepassingen hiervan.

Is de Masterclass Veiligheidscultuur en Veiligheidsgedrag geschikt voor mij?

Bent u geïnteresseerd in veranderprocessen rondom het onderwerp veiligheid dan is deze Masterclass interessant voor u. Meer informatie over de toelatingseisen vindt u in onze brochure.

Het resultaat van de Masterclass Veiligheidscultuur en Veiligheidsgedrag

Doordat u in staat bent om uw medewerkers op een open en pro-actieve manier te begeleiden en aan te spreken zult u ervaren dat risico’s eerder worden (h)erkent, opgelost en gemeld. Naast deze praktische kant bent u ook in staat om aan de veranderkundige kant stapsgewijs te bouwen aan een sterke veiligheidscultuur.

Praktische informatie

De Masterclass Veiligheidscultuur en Veiligheidsgedrag bestaat uit 4 lesdagen. De investering bedraagt 2195 euro excl. btw.

Incompany training

Wij verzorgen de Masterclass Veiligheidscultuur en Veiligheidsgedrag ook als incompany training. Wij maken de Masterclass volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Wat vindt u in onze brochure?

Download onze brochure Masterclass Veiligheidscultuur en Veiligheidsgedrag en krijg uitgebreide informatie over de verschillende lesdagen, de toelatingseisen en de planning.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

Team veiligheidscultuur