VCA opleidingen

VCA staat voor VGM (Veiligheid Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Wilt u VCA-gecertificeerd worden? Onze VCA opleidingen worden met een landelijk erkend VCA examen afgesloten. Het VCA examen en het behalen van een VCA diploma is een eis binnen VCA en VCU gecertificeerde bedrijven.

Wij bieden verschillende VCA opleidingen. Met de Basis VCA opleiding laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM  zoals die gesteld is door VCA. Bent u operationeel leidinggevende bij een aannemer? Dan moet u het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) hebben. Als intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau moet u beschikken over het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU). Zowel de Basis VCA opleiding als de VOL VCA opleiding kunt u bij ons online volgen.

Werkt u voor een VCA gecertificeerde organisatie? Bent u zich ervan bewust dat u verplicht bent jaarlijks een Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) instructie te verstrekken? Dit kan door middel van toolboxen.

Wat zijn de juiste onderwerpen voor uw organisatie? Hoe zorgt u ervoor dat iedere medewerker deelneemt aan alle toolboxen? Heeft u inzichtelijk welke medewerkers de toolboxen hebben gevolgd en is dit actueel?
Doordat veel organisaties te maken krijgen met dezelfde vragen, heeft Kader Toolbox Online ontwikkeld.

VCA Certificering

Het VCA certificaat levert het bewijs dat uw organisatie in staat is om risicovolle operationele werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uit te voeren. Kader begeleidt organisaties in 5 praktische stappen naar VCA Certificering.
Direct contact