Veiligheidskunde

Veiligheidskunde opleidingen

Basis Veiligheidskunde
Steeds vaker signaleren organisaties de behoefte om operationele leidinggevenden meer ‘bagage’ mee te geven op het gebied van veiligheid.
Middelbare Veiligheidskunde
Herkent u de risico’s op de werkvloer en weet u er op een juiste manier mee om te gaan? Behaal in 14 lesdagen uw MVK diploma!
.

Tijdens de Hogere Veiligheidskunde opleiding krijgt u nieuwe inzichten over het beheersen van veiligheidsrisico’s en leert u hoe u veiligheid op een goede manier organiseert.

MVK Modules
De MVK opleiding bestaat uit 16 modules die elk een andere thema op gebied van arbeidsveiligheid behandelen. Enkele modules zijn ook los te volgen.
HVK modules
De reguliere HVK opleiding bestaat uit zes verschillende modules. De modules van de Hogere Veiligheidskunde opleiding zijn ook los te volgen.
HVK voor arbeidshygienisten
Volg binnen één jaar de Specialisatie opleiding HVK voor arbeidshygiënisten, meerdere startdata, hoog slagingspercentage, persoonlijke begeleiding, all-in prijs.
Bijscholing voor Veiligheidskundigen
Uw Veiligheidskundige kennis bijspijkeren? Dat kan met de verbredende en verdiepende arbeidsveiligheidsopleidingen van Kader!
.

Opleiding Veiligheidskunde

Binnen uw organisatie speelt veiligheid een steeds belangrijkere rol. Het belang om gevaren te herkennen, risico’s in te schatten en passende maatregelen te nemen, wordt dagelijks groter. Kader speelt hier op in met haar praktijkgerichte Veiligheidskundige opleidingen.

Wilt u uzelf specialiseren in Veiligheid en wilt u veiligheid naar een hoger niveau brengen? Kies voor Basis-, Middelbaar- of Hoger Veiligheidskunde. Bij Kader vindt u altijd een opleiding die bij u past!

Ziet u deze risico’s en weet u er op de juiste manier mee om te gaan? Een opleiding veiligheidskunde kan u hierbij helpen! Wij geven graag een beeld van de veiligheidskundige opleidingen die Kader aanbiedt.

Stappen in veiligheidskunde - veiligheidskundige opleidingen

Middelbare Arbeidshygiëne

Arbeidshygiëne stelt zich ten doel medewerkers te beschermen tegen werkgerelateerde gevaren die op langere termijn gezondheidsschade kunnen veroorzaken. Wilt u meer weten over onze Middelbare Arbeidshygiëne opleiding?

Incompany training

Naast de reguliere open inschrijving Veiligheidskundige opleidingen kan Kader de opleidingen ook incompany (maatwerk) verzorgen. Vanaf 6 deelnemers is dit financieel interessant. Interesse? Vraag een offerte incompany aan!

Volg één van onze Veiligheidskundige opleidingen en beperk de risico’s op incidenten en ongevallen binnen uw organisatie!

Brochure downloaden  Direct contact