Opleidingen

Aansprakelijkheid voor Veiligheidskundigen Masterclass

Vanaf 5 juni vinden onze opleidingen en trainingen weer fysiek plaats.
1 dag
€ 295,-

Naast operationele aspecten krijgen juridische aspecten een steeds belangrijkere rol binnen het werkveld van de Veiligheidskundige. Met name door het wegvallen van sociale vangnetten, worden werkgevers steeds vaker geconfronteerd met aansprakelijkheidsstelling. Als Veiligheidskundige komt u daarom op voorhand en bij het optreden van ongevallen steeds vaker in aanraking met juridische aansprakelijkheid. Wilt u inzicht in de actuele wet- en regelgeving omtrent aansprakelijkheid in geval van persoonlijk letsel of schade binnen de werkrelatie? Volg dan de Masterclass Aansprakelijkheid voor Veiligheidskundigen. 

In de Masterclass die gegeven wordt door Wendy Franken is aandacht voor actuele rechtspraak. Ook komen dagelijkse werkzaamheden aan de orde waarbij je je als Veiligheidskundige maar moet beseffen dat deze tot aansprakelijkheid van de één of de ander kunnen leiden.

Ervaring

Natuurlijk kun je alles leren, maar sommige mensen hebben ‘t in zich. Wendy is zo iemand die heel makkelijk en toch gedreven kan presenteren en doceren. Ze heeft het vermogen om haar zaal te boeien met slechts een paar slides. Vooral een mooie dosis humor in combinatie met inspiratie maken haar een fenomeen. Zeker gezien het feit dat juridisch nu niet bepaald een makkelijk onderwerp is om licht over te praten.

- Een cursist uit een eerdere training

Praktische informatie

De investering voor deze eendaagse Masterclass bedraagt € 295,- excl. btw.

Incompany Aansprakelijkheid voor Veiligheidskundigen

De Aansprakelijkheid voor Veiligheidskundigen Masterclass verzorgen wij ook incompany. Wij maken de masterclass volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Subsidie

Voor het aanvragen van subsidie kunt u gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Wat vindt u in onze brochure?

Download de brochure voor de Masterclass Aansprakelijkheid voor Veiligheidskundigen en ontvang meer informatie.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

Team keurmeesteropleidingen