Opleidingen

OVK opleiding – Operationeel Veiligheidskundige

6 lesdagen
Korte doorlooptijd en hoog slagingspercentage
Leer risicodenken en bouw mee aan de veiligheid in uw organisatie - 6 AH/VK studiepunten

De opleiding Basis Veiligheidskunde (BVK) wordt in de markt ook wel OVK opleiding – Operationeel Veiligheidskundige of Veiligheidscoördinator opleiding genoemd.  Wanneer u de BVK/OVK opleiding bij Kader volgt krijgt u iedere week les van vakspecialisten. Arbeidsveiligheid is het dagelijks werk van Kader. Hierdoor zijn onze docenten ervaren. Docenten zijn naast hun werk als docent dagelijks actief als veiligheidskundige of consultant.

Is de OVK opleiding interessant voor mij?

Wilt u naast uw reguliere werk meer inzicht krijgen op het gebied van arbeidsveiligheid? Dan is de OVK opleiding iets voor u! De kennis die u verkrijgt tijdens de OVK oplBVK opleiding - OVK opleiding - Basis Veiligheidskundige - Operationeel Veiligheidskundigeeiding reikt vele malen verder dan de VCA opleiding(en).

Resultaat OVK opleiding/BVK opleiding bij Kader

In onze Veiligheidscoördinator opleiding leert u gevaren herkennen en risico’s in te schatten. Als Operationeel Veiligheidskundige heeft u samen met de Middelbaar Veiligheidskundige en Hoger Veiligheidskundige een voorbeeldfunctie.

Toelatingseisen OVK opleiding

Om de OVK opleiding te volgen heeft u minimaal mbo werk- en denkniveau en houdt u zich bezig met coördinerende, adviserende en ondersteunende werkzaamheden op het gebied van veiligheid. Ook bent u in het bezit van een geldig VCA diploma.

Wilt u meer weten over onze BVK/OVK cursus? Lees alles op de BVK pagina of download hieronder de brochure van onze BVK opleiding/ OVK opleiding.

Direct contact