Opleidingen

VCA cursus online

15 online lessen
€ 125,- excl. BTW All-in prijs, incl. digitale leeromgeving en examen, VCA diploma en VCA pas

Volg in uw eigen tempo de VCA cursus online. Onze VCA e-learning wordt afgesloten met een landelijk erkend examen. Het VCA diploma is 10 jaar geldig.

Wilt u thuis in uw eigen tempo de cursus VCA Basis of VCA VOL online volgen? Kader biedt de Cursus VCA Basisveiligheid en Cursus VOL VCA beide als VCA e-learning aan. Alle VCA e-learning cursussen worden met een landelijk erkend VCA examen afgesloten. Wanneer u VCA online volgt wordt u via de digitale leeromgeving goed voorbereid op het VCA examen.

Onderwerpen VCA cursus online

Bij de VCA cursus online krijgt u via een digitale leeromgeving toegang tot het lesmateriaal en het proefexamen. Alle onderwerpen uit de reguliere Cursus VCA basisveiligheid en Cursus VOL VCA komen uitgebreid aan bod.

Resultaat VCA onlineVCA opleidingen logo

Als u de lesstof goed beheerst, kunt u een oefentoets maken. In overleg met de opleidingscoördinator kunt u een datum voor het landelijk erkend VCA examen op een locatie bij u in de buurt vastleggen.

Geeft u de voorkeur aan het volgen van een reguliere VCA cursus? Volg in 2 lesavonden onze Cursus VCA Basisveiligheid of Cursus VOL VCA.

Wat vindt u in onze brochure?

Download de brochure voor onze VCA e-learning en lees meer over de onderwerpen die aan bod komen, de digitale leeromgeving, het VCA examen en de geldigheid van het VCA diploma.

VCA Certificering

Het VCA certificaat levert het bewijs dat uw organisatie in staat is om risicovolle operationele werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uit te voeren.
Kader begeleidt organisaties in 5 praktische stappen naar VCA Certificering.

Inschrijven

Inschrijven opleiding
Examendatum wordt na aanmelding vastgesteld, in overleg met Kader.

Direct contact