Opleidingen

HACCP cursus incompany

De cursus wordt volledig op maat gemaakt en bij u op locatie aangeboden.
Op aanvraag

Kader biedt een praktische incompany HACCP cursus waarin alle richtlijnen HACCP worden behandeld. Houdt uw organisatie zich bezig met de productie, verwerking of distributie van levensmiddelen? Zorg dan dat u voldoet aan de verplichtingen vanuit de Warenwet en volg een incompany HACCP training van Kader!

Resultaat HACCP cursus Incompany

Na het met succes afronden van de incompany HACCP cursus beschikt u over een goede kennis van voedselveiligheid, de richtlijnen HACCP en de wettelijke aspecten. U bent zich bewust van de risico’s van voedselveiligheid en hygiëne om zo een optimaal kwaliteitsniveau te waarborgen.

Inhoud HACCP cursus

De ervaren medewerkers van Kader bieden een praktische incompany HACCP training, waarin de volgende onderwerpen worden behandeld.

  • Achtergronden en wettelijke aspecten HACCP,  BRC, IFS en ISO 22000
  • HACCP plan
  • Persoonlijke hygiëne
  • Conditionering; beheersingsmaatregelen
  • Ongediertebestrijding
  • Controleermethoden
  • Meetsystemen, registraties en corrigerende maatregelen
  • Bedrijfsmiddelen en opslag

Praktische informatie

De incompany HACCP training duurt minimaal een halve dag. Onze betrokken medewerkers houden zoveel mogelijk rekening met uw specifieke wensen.

Wij verzorgen de incompany HACCP cursus desgewenst op maat. Op uw verzoek kunnen wij specifieke onderwerpen aan de orde laten komen. De duur wordt in overleg bepaald, dit is afhankelijk van uw specifieke wensen.

De incompany HACCP training wordt afgesloten met een HACCP examen. Alle deelnemers ontvangen na afloop van de incompany HACCP cursus een bewijs van deelname.

Wij bieden de incompany HACCP cursus op zichzelf, maar kunnen dit ook als onderdeel van bijvoorbeeld HACCP certificering, een HACCP plan, BRC certificering, IFS certificering of ISO 22000 certificering voor u verzorgen. Voor alle aspecten over voedselveiligheid kunt u bij Kader terecht!

Direct contact

Direct contact

Team keurmeesteropleidingen