Wijzigingen 2020 NTA8800

Voorbereiden op de nieuwe opnamemethodiek doe je bij Kader

De nieuwe bepalingsmethode voor energieprestatie van gebouwen (EPG)

Op 1 juli 2020 gaat de nieuwe rekenmethodiek voor de energieprestatie in, de NTA8800. Dit houdt verandering in, zowel voor toekomstige als bestaande adviseurs. Wat gaat er nu precies veranderen?

Ben je op dit moment vakbekwaam EPA adviseur?

Tot 1 juli 2020 kun je volgens de huidige methodiek je functie blijven uitvoeren. Om na 1 juli gebouwen op te nemen zul je volgens de nieuwe methodiek gediplomeerd moeten zijn. Dat betekent dat je vóór 1 juli 2020 het aanvullende examen moet hebben behaald.

Kader bereidt je graag zo goed mogelijk voor op dit examen. Hiervoor bieden we diverse aanvullende opleidingen aan voor alle EPA adviseurs, zowel voor woningen als voor utiliteitsgebouwen.

Zodra de details en data bekend zijn zullen we dit communiceren via onze nieuwsbrief en via onze website. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet, meld je dan hier direct aan.

Ben je nog geen vakbekwaam EPA adviseur en wil je nog voor 1 juli 2020 aan de slag?

We bieden nog opleidingen aan via de huidige methodiek, inclusief aansluiting op het bestaande EPA examen. Houd er dan wel rekening mee dat je vóór 1 juli 2020 tevens het aanvullende examen moet hebben behaald om ook na 1 juli energieprestatieadviezen te kunnen blijven geven.

Wil je na 1 juli 2020 vakbekwaam adviseur worden?

Kader biedt het volledige pakket aan nieuwe energieprestatieopleidingen aan voor de methode 2020 volgens de NTA8800. Zodra de details en data bekend zijn zullen we dit communiceren via onze nieuwsbrief en via onze website. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet, meld je dan hier direct aan en ontvang als eerste alle informatie in je inbox.

Heb je specifieke wensen?

Kader biedt nog veel meer, zoals vooropleidingen en examentrainingen, specifieke trainingen voor specifieke doelgroepen en maatwerk opleidingen, zowel klassikaal als incompany. Binnenkort staat alle informatie op de website, daarnaast kun je ook altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.

Vragen of contact?

Ons team helpt je graag verder. Zie hiernaast hoe je hen kunt bereiken.

Direct contact

Team EPA en Energie