De vakantie staat voor de deur. Hoe fijn is het zo meteen aan de Spaanse, Franse of misschien wel Nederlandse kust een boek te lezen? Hoe mooi zou het zijn om dan ook nog eens over je eigen vakgebied te lezen?

Speciaal daarom hebben we een zomeractie opgezet. 4 boeken tegen een gereduceerd tarief! In de toch al prijzige zomermaanden bieden we jou deze boeken tegen een zonnige prijs aan. Bekijk welk boek het beste aansluit bij jouw vakgebieden en kennis. We wensen je heel erg veel leesplezier.

Wil je een boek bestellen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in met jouw gegevens. We zorgen dan dat het boek op het door jou ingevulde adres geleverd wordt!

Normale prijs: €58,- exclusief verzendkosten. Speciaal voor de zomer bieden we deze boeken nu aan voor €52,- inclusief verzendkosten.

Als je op werkdagen voor 16.30 besteld, wordt het boek dezelfde dag nog verzonden.

Na het versturen van het formulier ga je akkoord met de betalingsvoorwaarden. We factureren het totaalbedrag naar het door jou opgegeven factuuradres.

Functionele Veiligheid in de machinebouw

In dit boek legt Gerald van Engeland, docent bij Kader, de diverse normen op een leesbare manier uit. Daarnaast word je stap-voor-stap meegenomen in een systematische aanpak van functionele veiligheid.

Prijs: €52,-

De tafel van ne9en

Het boek ‘Integraal Compliance Management met de Tafel van Ne9en is bedoeld voor werknemers die onrust en complexiteit in organisaties aanvoelen en die hier vanuit een diepe overtuiging iets aan willen veranderen.

Prijs: €52,-

Brainsafe 2.0

Een veiligheidscultuur is een complex samenspel van overtuigingen, waarden, attitudes en gedrag. Het versterken van een veiligheidscultuur vraagt om een benadering waarbij veiligheidskunde, veranderkunde en gedragspsychologie gecombineerd worden.

Prijs: €52,-

Eerst veilig, dan goed, dan snel!

Dit boek is bedoeld voor managers en leidinggevenden in een technische omgeving, van directeur tot ploegleider. Leidinggeven in of aan een technische omgeving vergt wezenlijk andere vaardigheden dan leidinggeven aan of in een school of een bank. In dit boek reiken we tools aan voor een integrale aanpak.

Prijs: €52,-